Загатка за јакнење на нерви: Најдете го превртениот број


Загатка за јакнење на нерви: Најдете го превртениот број

Уште една загатка која или ќе ги го зајакне трпението или ќе ви ги искине нервите.

zagatka-za-jaknenje-na-nervi-najdete-go-prevrteniot-broj-001_resize.jpg

На просечен човек му требаат 30 секунди да ја најде превртената единица во низите од 0 и 1.

Колку време ќе ви треба на вас? Сконцентрирајте се:

zagatka-za-jaknenje-na-nervi-najdete-go-prevrteniot-broj-001_resize.jpg

Кога ќе се откажете, клик на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатка за мудри луѓе Колку брзо мозокот ви смислува креативни решенија? Тестирајте се! Што мислите ко...
Загатка за умни глави - кој е одговорот? Понекогаш треба добро да се замислиме за да ги одгатнеме загатките, но понекогаш...
Загатка за паметни: Кој е најстар, а кој најмлад? Размислете добро, ако треба запишете си и на лист, така полесно ќе дојдете до од...

Најчитани неделава