Квиз за оние со моќ за забележување детали: Ќе ги најдете ли сите грешки?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк


Квиз за оние со моќ за забележување детали: Ќе ги најдете ли сите грешки?

Понекогаш, кога гледаме во некоја илустрација или фотографија, некои предмети веднаш ни го привлекуваат вниманието, само затоа што не припаѓаат таму.

pronajdete-gi-greshkite-vo-ilustraciite-i-testirajte-ja-vashata-mokj-za-zabelezhuvanje-detali-01.jpg

Некогаш, пак, сметаме дека нешто не е во ред со сликата, но за да откриеме што е тоа, мораме да погледнеме повнимателно. А, кога ќе почнеме со таква подетална анализа, можеме да најдеме и други предмети што не припаѓаат таму. За овој забавен тест ќе треба да го направите токму тоа.

Во продолжение се неколку илустрации на кои се прикажани разни сцени, но во секоја од нив има неколку предмети кои воопшто не припаѓаат таму. Вашата задача е да ги анализирате илустрациите и да откриете што е можно повеќе вакви предмети. За да го видите точниот одговор, кликнете на илустрацијата.

Квиз за оние со моќ за забележување детали: Ќе ги најдете ли сите грешки?
 1. 1. Пронајдете ги сите грешки на илустрацијата...
  Кликни за одговорот
 2. 2. Пронајдете ги сите грешки на илустрацијата...
  Кликни за одговорот
 3. 3. Пронајдете ги сите грешки на илустрацијата...
  Кликни за одговорот
 4. 4. Пронајдете ги сите грешки на илустрацијата...
  Кликни за одговорот
 5. 5. Пронајдете ги сите грешки на илустрацијата...
  Кликни за одговорот
 6. 6. Пронајдете ги сите грешки на илустрацијата...
  Кликни за одговорот
 7. 7. Пронајдете ги сите грешки на илустрацијата...
  Кликни за одговорот
 8. 8. Пронајдете ги сите грешки на илустрацијата...
  Кликни за одговорот
 9. 9. Пронајдете ги сите грешки на илустрацијата...
  Кликни за одговорот
 10. 10. Пронајдете ги сите грешки на илустрацијата...
  Кликни за одговорот
 

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали си вечно дете? Дали во секојдневните животни ситуации постапувате зрело и совесно, во согласнос...
Асоцијации со илустрации, тема - анимирани филмови Разбудете го детето и вратете се во детството низ кратка забавна задача - спојте...
Тест за оние со изострен вид – Што не е во ред со телефонот? Ќе успеете ли да најдете што не е во ред со телефонот, или веќе заборавивте како...

Најчитани неделава