Трик прашање: Колку бонбони ќе имате?


Трик прашање: Колку бонбони ќе имате?

Како се снаоѓате со логичките загатки? Ајде тренирајте го мозокот малку со „слатка“ математика...

trik-prashanje-kolku-bonboni-kje-imate-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Колку време ќе ви треба за точниот одговор? Време е да го размрдате мозокот и да се обидете да решите детска загатка, која н...
Трик прашање за луѓе со кликер Како се снаоѓате во сообраќајот? Колку често полицајците ви пишуваат казни? Дали...
Трик прашање: Што е тоа што секогаш доаѓа, но никогаш не пристигнува? Дали сметате дека сте човек со кликер? Ќе се сетите ли на одговорот на ова интер...

Најчитани неделава