Лесна гатанка - ќе се сетите ли брзо на одговорот?


Лесна гатанка - ќе се сетите ли брзо на одговорот?

Сакате ли народни мудрости и гатанки? Ја знаете ли оваа? Што би можело да биде одговорот?

lesna-gatanka-kje-se-setite-li-brzo-na-odgovorot-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Гатанка која треба брзо да ја погодите Ги знаете ли старите народни гатанки? Сте се сретнале ли досега со оваа? Кој е о...
Гатанка за умни глави: Кој е одговорот? Добро размислете пред да дадете одговор. Што може да биде тоа? Ќе се сетите ли н...
Гатанка за бистри умови: Кое е решението? Тестирајте ја својата интелигенција со уште една во низата гатанки. Кој е одгово...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg