Ментална гимнастика: Го гледате ли животното на сликата?


Ментална гимнастика: Го гледате ли животното на сликата?

Ви подготвивме нов фото-предизвик за оние со најизострен вид – ќе го најдете ли животното на сликата?

mentalna-gimnastika-go-gledate-li-zhivotnoto-na-slikata-1.jpg

За некои луѓе овој визуелен предизвик е прелесен, но верувале или не, многумина со потешкотии ќе го најдат животното на илустрацијата.

Колку време ќе ви треба – го видовте ли животното?

mentalna-gimnastika-go-gledate-li-zhivotnoto-na-slikata-01.jpg

Проверете на следната страна...Би можело да ве интересира:

Која хемисфера ви доминира: Левата или десната страна на мозокот? Научниците велат дека сите луѓе можат да се поделат во две групи според тоа кој ...
Колку добро ги познавате правилата за однесување на свадба? Сигурно досега сте биле поканети на многу свадби, без разлика дали кај блиски лу...
Предизвик за логичари: Ако на полноќ врне, дали по 72 часа може да грее сонце? Дали сакате предизвици за размрдување на мозокот? Ова прашање е совршено за вас....

Најчитани неделава