Како изгледаат и што прават денес ѕвездите од серијалот Хари Потер?Филмскиот серијал Хари Потер е еден од најпопуларните во светот, а сите родени во 90-тите пораснаа со овие филмови. Децата актери кои се појавија во филмовите станаа ѕвезди прекуноќ, а во текот на 10-те години додека се снимаа филмовите, нивната слава постојано растеше. Но што се случува со овие актери откако заврши серијалот? Кои ја продолжија филмската кариера, кои запливаа во музичките води, а кои се запишаа на факултет и се повлекоа од јавноста? Погледнете го видеото и дознајте.