ВИДЕО: Како изгледа секојдневието на тинејџерите во Северна Кореја?

Како изгледа секојдневието на тинејџерите во Северна Кореја?Сите сме слушнале сè и сешто за Северна Кореја и тамошниот живот, најмногу од луѓе кои избегале од државата. Северна Кореја е една од најзатворените држави во светот, па навистина не можеме да знаме што точно се случува таму. Но, некои луѓе кои ја посетиле, како и оние кои биле родени таму, но ја напуштиле, редовно споделуваат што сè виделе и доживеале. Па, според нивните сведоштва, можеме да направиме претпоставка за тоа како изгледа животот на тамошните луѓе. Во ова видео, пак, можете да дознаете нешто повеќе за секојдневието на тинејџерите во Северна Кореја.