ВИДЕО: Маж од Пакистан може да крене цел мотор - најсилните луѓе на планетата

Маж од Пакистан може да крене цел мотор - најсилните луѓе на планетатаАрбаб од Пакистан неретко е нарекуван и Хулк, бидејќи е можеби најсилниот човек во неговата држава. Тој без проблем може да крене возрасен маж, но и цел мотор. Исто така, Арбаб е доволно силен за сам да влече цел камион! Ширум светот постојат малку вакви луѓе, а нивната сила навистина ги прави суперхерои. Во ова видео можете да дознаете нешто повеќе за нив.