Најморничавите факти што сте ги слушнале досега - не се за оние со „слабо срце“Знаевте ли дека постои генетско нарушување поради кое личноста не може воопшто да спие? Во овој случај не станува збор за несоница, туку нарушување кое не дозволува да заспиете ниту една минута. За жал, за нарушувањето уште нема лек и оние кои го имаат се осудени на смрт поради недостатокот од сон. Погледнете го видеото и дознајте ги најморничавите факти што сте ги слушнале досега.