ВИДЕО: Како најбрзо да изградите мускулна маса (дури и додека спиете)?

Како најбрзо да изградите мускулна маса (дури и додека спиете)?Можеби летото е при крај и повеќе не размислуваме за тоа како ќе изгледаме на плажа, но никогаш не е доцна да почнете со вежбање. Со вежбањето и здравиот начин на исхрана нема само да го подобрите вашиот изглед, туку ќе бидете поздрави и генерално ќе се чувствувате многу подобро. Сепак, сите кои барем еднаш посетиле теретана знаат дека воопшто не е лесно да изградите мускулна маса и потребно е време пред да ги видите првите резултати. Па, како можете да го забрзате овој процес? Погледнете го видеото и дознајте.