ВИДЕО: Пенелопе Круз и Хавиер Бардем - познати парови кои се вљубија на филмски сет

Пенелопе Круз и Хавиер Бардем - познати парови кои се вљубија на филмски сетДоста често се случува актерите кои работеле на ист филм да почнат врска, особено ако нивните ликови биле пар. Дали поради романтичните сцени што мораат да ги снимаат заедно или нешто сосема друго, вљубувањето на филмскиот сет не е ништо во светот на Холивуд. Од Пенелопе Круз и Хавиер Бардем, па сè до Меган Фокс и Машин Ган Кели, погледнете кои славни парови се запознале на снимање.