ВИДЕО: Како изгледа раскошниот живот на милијардерите во Дубаи?

Како изгледа раскошниот живот на милијардерите во Дубаи?Штом во Дубаи беше откриен извор на нафта во 1960-тите, започна рапидниот развој на оваа локација и набрзо се претвори во омилената дестинација на богатите и славните. Од екстремно скапи хотели, до луксуз каков што можеме само да сонуваме, Дубаи навистина го нуди најдоброто за оние што можат да си го дозволат. Па, како изгледа животот на милијардерите во Дубаи? Погледнете го видеото и дознајте.