ВИДЕО: Наутро правел зделки, вечерта ја минувал со семејството - Како изгледал еден ден од животот на Пабло Ескобар?

Наутро правел зделки, вечерта ја минувал со семејството - Како изгледал еден ден од животот на Пабло Ескобар?Пабло Ескобар, најголемиот наркобос во модерната историја, успеал да заработи над 30 милијарди долари со шверцување и продавање дрога во САД. Пабло бил „воркахолик“, па секое утро го минувал работно. Наводно, Пабло се будел многу рано и денот го почнувал решавајќи проблеми и справувајќи се со потенцијалните закани за неговата империја. Односно, утрата ги минувал поткупувајќи полицајци и политичари, пресметувајќи загуби и заработки и завршувајќи ги сите обврски поврзани со неговиот нелегален бизнис…