Детали за свадбата кои никогаш не треба да ги споделите на социјални мрежи


Детали за свадбата кои никогаш не треба да ги споделите на социјални мрежи

Славете ја љубовта, но не го споделувајте секој момент од организацијата и реализацијата на социјалните мрежи.

raboti-za-svadbata-koi-nikogash-ne-treba-da-gi-spodelite-na-socijalni-mrezhi-01.jpg

Кога станува збор за социјалните мрежи, луѓето често претеруваат и не ја знаат границата до која може да одат со објавите.

За оние кои погрешно ги сфатиле социјалните мрежи – не треба да си го пренесете цел живот и да ги објавите сите детали.

Некогаш од заштита и безбедност, а некогаш бидејќи никого не го интересира – кои работи за свадбата никогаш не треба да ги објавувате?

Колку пари сте потрошиле на големиот ден (или колку се скапи свадбите)

raboti-za-svadbata-koi-nikogash-ne-treba-da-gi-spodelite-na-socijalni-mrezhi-002.jpeg

Вашата листа со гости (преку фотки од организацијата)

raboti-za-svadbata-koi-nikogash-ne-treba-da-gi-spodelite-na-socijalni-mrezhi-03.jpg

Невестинскиот фустан (оставете нешто да биде изненадување)

raboti-za-svadbata-koi-nikogash-ne-treba-da-gi-spodelite-na-socijalni-mrezhi-04.jpg

Искажување јавни фрустрации за одредени гости на свадбата

Постојани објави за тоа под колкав стрес/возбуда сте – никој не го интересира

Секојдневно одбројување до денот на свадбата

raboti-za-svadbata-koi-nikogash-ne-treba-da-gi-spodelite-na-socijalni-mrezhi-05.jpg

Тековно известување за целиот ден – од прво кафе, до шминка, до земање од дома и ресторан

И секако, не мора да ги објавите сите можни фотографии, или пак да објавувате секој ден фотки од свадба во наредните месеци

raboti-za-svadbata-koi-nikogash-ne-treba-da-gi-spodelite-na-socijalni-mrezhi-06.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

15 работи кои секоја идна невеста треба да ги знае пред да купи венчаница Покрај целата организација, бирањето и купувањето венчаница е една од најважните...
Личности кои нема потреба да ги каните на вашата свадба Кого да се покани на свадбата е одлука која предизвикува големи маки кај младоже...
За сите невести: 8 работи што никогаш не треба да му ги кажете на шминкерот Како што се наближува вашата свадба, веќе сигурно имате закажано кај шминкер, ко...

Спонзорирани линкови: