Видео интервју со Горан Миќиќ: Како е да се биде... тату артист


Видео интервју со Горан Миќиќ: Како е да се биде... тату артист

Кои се најболни делови од телото за тетовирање, колку време изработува една тетоважа и кои се најчудните реакции на клиент по тетовирање? Горан Миќиќ на гости во CRNOBELO.com…

video-intervju-so-goran-michikj-kako-e-da-se-bide-tatu-artist-01.JPG

Ова е 14-година како се занимава со тетовирање, а во Македонија и светот неговото име веќе е добро познато.

Горан Миќиќ гостуваше во редакцијата на CRNOBELO.com и ни откри дали стареењето влијае на тетоважата, колку тетоважи има тој на своето тело и дали греши кога тетовира.

Погледнете го видео интервјуто со Горан Миќиќ:

С. С. | Црнобело
Камера/Тон/Монтажа/Анимации: Николај Митрески

Би можело да ве интересира:

Интервју за првата македонска хорор видео-игра WOUNDED: „Имавме само еден компјутер и 0 буџет“ Не можеме само да се надеваме дека нешто ќе помине или нема да помине. Кога...
Интервју: Колку се наставниците (не)заинтересирани за психичката состојба на учениците денес? Aдолесценцијата е позната како период во кој децата се на пат да пораснат, однос...
Дарко Медарски – уличен уметник во Скопје: „Живееме за иднината без да уживаме во сегашноста“ Ако шетате низ центарот на Скопје сигурно сте го забележале Дарко Медарски, улич...