Животот без и со деца: Колку се менуваат луѓето откако ќе станат родители?


Животот без и со деца: Колку се менуваат луѓето откако ќе станат родители?

Факт е дека животот пред да имате деца драстично се разликува од животот со деца.

bez-deca-i-so-deca-kolku-se-menuva-izgledot-na-roditelite-foto-01.jpg

Колку и да сте подготвени теоретски, никој не знае што сé го очекува откако ќе дојдат децата.

Ако претходно сте имале време за шопинг, за излегување со пријателите, за кратки патувања со партнерот, голема е веројатноста откако ќе дојдат децата да не ви останува време ни да се средите како што треба.

Следниве фотки ја покажуваат разликата во изгледот на луѓето пред да имаат деца и потоа:

Извор

Би можело да ве интересира:

Родители споделуваат фотки: Како се менува животот пред и по добивање ... На сите им е јасно дека животот станува поразличен откако семејството ќе се прош...
Зошто мајка минала 2 години без да им купи нешто ново на децата? Кејти сфатила дека огледувањето на 3 мали деца е прескапо и дека постојано се фр...
Водич за родители: Како да спроведете дисциплина без да изгубите трпен... Се чини дека моќта е во нивни раце уште од моментот кога ќе се родат. Без разлик...