„Тешката“ страна на мајчинството прикажана низ фотки од секојдневието


„Тешката“ страна на мајчинството прикажана низ фотки од секојдневието

Да се биде мајка е магично, но не се сите денови исполнети само со виножита.

teshkata-strana-na-majchinstvoto-prikazana-niz-fotki-od-sekojdnevieto-01.jpg

Сите зборуваат колку е прекрасно мајчинството и колку е моќна врската на мајките со нивните деца. Тоа е навистина магично патување и е најубавата работа на светот.

Сепак, мајчинството не е секогаш пеперутки и виножита.

Ретко кога ќе можете убаво да се насипете вечер, да испиете чаша вино на мир, па дури и да се истуширате мирно.

Повеќе немате приватност како порано, нечиста облека има насекаде, а вие мора да научите да правите сè со една рака, додека во другата го носите детето.

„Тешката“ страна на мајчинството прикажана на интересен начин:

Извор

Би можело да ве интересира:

13 идеи за активности со децата за време на зимскиот распуст Вашите деца сигурно со душа го чекаа зимскиот распуст, но тоа не значи дека цел ...
Зошто мајка минала 2 години без да им купи нешто ново на децата? Кејти сфатила дека огледувањето на 3 мали деца е прескапо и дека постојано се фр...
Како да ги научите децата да се хранат правилно, без плачење и нервоза... Да се натера детето да јаде нешто што е здраво, наместо тоа што го сака може да ...