14 ситуации во кои Кејт Мидлтон покажа дека е одлична мајка


14 ситуации во кои Кејт Мидлтон покажа дека е одлична мајка

Од анимирање на децата за време на јавни настани до реагирање без паника кога тие ќе паднат, како Кејт се снаоѓа со мајчинството?

14-situacii-koga-kejt-midlton-pokaza-deka-e-odlichna-majka-01.jpg

Помеѓу кралските должности и хуманитарната работа, Кејт Мидлтон наоѓа време за да биде прекрасна мајка на 3 деца.

Таа одлично се снаоѓа со мајчинството, а овие ситуации се доказ за тоа:

Кога принцот Џорџ беше мал, таа го забавуваше со смешни гримаси.

14-situacii-koga-kejt-midlton-pokaza-deka-e-odlichna-majka-02.jpg

Сега, кога Џорџ има 4 години, го забавува со интересни играчки.

14-situacii-koga-kejt-midlton-pokaza-deka-e-odlichna-majka-03.jpg

Ги држеше децата тивки на свадбата на нејзината сестра Пипа Мидлтон.

14-situacii-koga-kejt-midlton-pokaza-deka-e-odlichna-majka-04.jpg

За време на јавни настани се грижи фризурата на принцот Џорџ да биде беспрекорна.

14-situacii-koga-kejt-midlton-pokaza-deka-e-odlichna-majka-05.jpg

Ја учи принцезата Шарлот како кралски да мавта со раката.

14-situacii-koga-kejt-midlton-pokaza-deka-e-odlichna-majka-06.jpg

Се справува без паника кога некое од нејзините дечиња ќе падне.

14-situacii-koga-kejt-midlton-pokaza-deka-e-odlichna-majka-07.jpg

Знае како да ги утеши децата, кога ќе им дојде премногу од кралскиот начин на живот.

14-situacii-koga-kejt-midlton-pokaza-deka-e-odlichna-majka-08.jpg

Уште 7 ситуации на следната страна...Би можело да ве интересира:

Зошто мајка минала 2 години без да им купи нешто ново на децата? Кејти сфатила дека огледувањето на 3 мали деца е прескапо и дека постојано се фр...
Зошто децата до 1 година не треба да го поминуваат времето пред екрани... Благодарение на напредокот на технологијата, денес луѓето можат да направат мног...
Како ми се промени мислењето за доењето во јавност? „Аман што и е на онаа што ја извадила тука сред кафана, небаре мора детено да ја...

Најчитани неделава