11 илустрации заради кои на родителите со мали дечиња ќе им се плаче и смее истовремено


11 илустрации заради кои на родителите со мали дечиња ќе им се плаче и смее истовремено

6. Школскиот двор е одлично место да слушнете каков проект требало да направите вчера.

11-ilustracii-zaradi-koi-na-roditelite-so-mali-decinja-ke-im-se-place-i-smee-istovremeno-6.jpg

7. Играњето надвор понекогаш изгледа како селење.

11-ilustracii-zaradi-koi-na-roditelite-so-mali-decinja-ke-im-se-place-i-smee-istovremeno-7.jpg

8. Сите добро го знаат Марфи.

11-ilustracii-zaradi-koi-na-roditelite-so-mali-decinja-ke-im-se-place-i-smee-istovremeno-8.jpg

9. Честопати сте среќни што успеавте да стигнете да го однесете детето на час, иако сигурно му фали некоја патика, па можеби и дел од облеката.

11-ilustracii-zaradi-koi-na-roditelite-so-mali-decinja-ke-im-se-place-i-smee-istovremeno-9.jpg

10. Родителството е константно објаснување со околината дека не ги киднапирате децата, туку само си ги прибирате дома.

11-ilustracii-zaradi-koi-na-roditelite-so-mali-decinja-ke-im-se-place-i-smee-istovremeno-10.jpg

11. И конечно решена мистеријата – зошто мајките секогаш доцнат?

11-ilustracii-zaradi-koi-na-roditelite-so-mali-decinja-ke-im-se-place-i-smee-istovremeno-11.jpg

М. Д. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

„Ќе те земе полицаецот“- негативни последици од лажењето на децата Едно неодамнешно истражување вели дека родителите не треба да користат дури ни б...
Кога решаваш да си мајка - решаваш дека повеќе ниту кафе нема да можеш да испиеш на раат Ако на мајката ѝ дадеш еден мафин, ќе сака и шолја кафе со него. И ќе си направи...
За сè што „мрчев“ пред да станам мајка – а, сега истото го правам како „попче“ Немој да солиш памет за деца, кога немаш деца. Ниту за односот на родителите. Ни...