6 женски имиња кои привлекуваат среќа и богатство


6 женски имиња кои привлекуваат среќа и богатство

Биоенергетските стручњаци велат дека името, благодарение на сопствената енергија, може да влијае на личноста која го носи.

6-zenski-iminja-koi-privlekuvaat-srekja-i-bogatstvo-01.jpg

Се покажало дека одредени женски имиња имаат посебна моќ врз жените кои ги носат.

Во првата група спаѓаат три имиња кои привлекуваат богатство: Ана, Викторија и Марина.

Жените кои го носат името Ана имаат повеќе сила и енергија од сите останати, внимателни се и упорни.

Викторија во принцип симболизира победник.

Марина се смета за природно предодреден водач. Не се плаши од голем тим, напротив, со него одлично управува.

6-zenski-iminja-koi-privlekuvaat-srekja-i-bogatstvo-02.jpg

Во втората група спаѓаат три имиња кои привлекуваат богати личности во својот живот. Тоа се: Анастасија, Злата и Софија.

Анастасија е името кое го носат жени чија судбина им е наклонета и секогаш живеат добро и удобно.

Името Злата привлекува пари како магнет.

Софија ја краси животна мудрост, па е секогаш стабилна и има добар прилив на пари.

Извор

Би можело да ве интересира:

6 лекции за парите кои треба да ги научат вашите деца Децата уште од мали нозе треба да ги учиме како да заштедат пари и како најдобро...
Како ми се промени мислењето за доењето во јавност? „Аман што и е на онаа што ја извадила тука сред кафана, небаре мора детено да ја...
Три жени споделуваат: Како е да се биде самохрана мајка во 2019-та год... Поголемиот дел од самохраните родители се мајки. А, многу од нив ќе ви кажат дек...