Загатка за генијалци

Генијалци и деца ја решаваат оваа загатка на брзинка, за неколку секунди. Колку време ќе ви биде потребно на вас за да ја решите? Ве предизвикуваме!

zagatka-za-genijalci

Обидете се да откриете сами, решението ќе го најдете на втората страна.


Би можело да ве интересира:
Најдоброто писмо од една мајка стана вистински хит: Сине, соблекувај ги чорапите кога имаш секс! Ќерки, во автомобилот секогаш носете рамни чевли!Најдоброто писмо од една мајка стана вистински хит: Сине, соблекувај ги чорапите кога имаш секс! Ќер...
Блогерката Сандра Тодоровиќ од Сараево, мајка на еден син и две ќерки, им пишува писмо во кое сака д...
4 типови на луѓе кои ќе ги изгубите во животот4 типови на луѓе кои ќе ги изгубите во животот...
Луѓето влегуваат и излегуваат од вашите животи константно. Некои порано, некои подоцна. Но, на крај ...
Како модерните деца реагираат на вокмен и касети?Како модерните деца реагираат на вокмен и касети?...
Назад во времето кога торентите беа научна фантастика, уживавме во едноставноста на вокмените. Но, к...