Храна | Hrana - CRNOBELO.com

Храна

za-brz-detoks-i-jak-imunitet-3-vkusni-pijalaci-so-lubenica-01.jpg

За брз детокс и јак имунитет: 3 вкусни пијалаци со лубеница

Лубеницата има безброј придобивки за здравјето. Освен што нé освежува, содржи и ликопен – антиоксидант кој го зајакнува организмот и ги ублажува воспаленијата, а помага и при тегоби во мускулите...