Новости | Novosti - CRNOBELO.com

Новости

Книги

3-knigi-koi-ke-vi-go-ublazat-tmurnoto-esensko-raspolozenie-01.jpg

3 книги кои ќе ви го ублажат тмурното есенско расположение

Колку и да имате позитивна енергија во себе, понекогаш е навистина тешко да му се насмееш на денот кој не носи ништо друго освен грижи и намуртено небо. Токму затоа, потребно е да одвоите време и да прочитате нешто...