Сакам да пишувам


Сакам да пишувам...

CRNOBELO.com отвори специјално катче за своите читатели кои сакаат да бидат дел од него и како автори!

sakam-da-pisuvam-01.jpg

Ако имате интересни животни случки за раскажување, поуки кои сте ги извлекле од среќните или несреќните околности или едноставно сакате да си го отворите срцето и на светот да му раскажете било што од ваша гледна точка, го предизвикуваме писателот во вас.

Испратениот текст може да биде на било која тема, но да има примамлива приказна и да задржи стилот на веќе објавените авторски текстови.

Секој авторски текст кој ќе се издвојува од останатите постои можност да биде објавен како ударна вест со потписот на авторот.

Сите испратени текстови можно е и да претрпат минимални промени и граматички корекции.

Инспирирајте се, отворете ги мислите и искажете ги чувствата!

Сите авторски содржини ги очекуваме на формата подолу: