Најнови галерии

izguben-svet-galerijaИзгубен свет
ke-ve-zbunat-galerijaЌе ве збунат
nekogas-i-sega-galerija Некогаш и сега
najdobrite-gradi-mesecov-galerija2 Најдобрите гради

Кому му стои подобро

Кому му стои подобро? (144)

Предлог филмови

Фото вести

Најоригинална понуда за брак

Викенд предлог

Викенд предлог: На патот кон Охрид се кријат божествени убавини
Претежно облачно

14°C

Во моментот

Претежно облачно
Петок
Дожд
11°C / 21°C
Сабота
Дожд
11°C / 18°C
Недела
Дожд
9°C / 17°C

Препорачано од Facebook

Најнови игри

Продолжи да веруваш дека со твоите чувства и твојата работа учествуваш во нешто многу значајно. Колку подлабоко го негуваш ова уверување во себе, толку повеќе реалноста и светот ќе напредуваат со него.
Рајнер Марија Рилке (1875-1926)