CRNOBELO.com


Најнови игри

Верувај им на луѓето и тие ќе ти возвратат со искреност, постапувај со нив со величественост и тие ќе се однесуваат величествено.
Ралф Валдо Емерсон (1803-1882)

Последни коментари