Дневен хороскоп

Скорпија Скорпија
 23.10-22.11

Дневен хороскоп за Скорпија - сабота, 28 ноември 2015

Новите средби позитивно ќе се одразат на вашата среќа и добро е да ги искористите за нови можности како на љубовен, така и на професионален план. Не се двоумете да го побарате она што ви е потребно од саканата личност, бидејќи тоа го заслужувате.

Неделен хороскоп

Скорпија Скорпија
 23.10-22.11

Љубов Работа Здравје
5 4 4

23 до 29 ноември 2015

Љубов: Во текот на оваа седмица ќе се зголеми довербата во вашиот приватен живот. Најпосле ќе можете да разговарате со другата стана поотворено, иако ќе ви се одмерува секој збор. Подобрувањето ќе ве охрабри и повеќе да излегувате, па оние што се сами ќе се додворуваат.

Работа: На работното место ќе има сè повеќе случувања. Не само на тема редовни задачи, туку ќе се активираат и случувања поврзани со меѓучовечките односи, условите за работа, услугите кои ги добивате или пружате. Некои ќе бидат преоптоварени со работа.

Здравје и совет: Направте подобар план и ред. Потоа применете го.

Месечен хороскоп

Скорпија Скорпија
 23.10-22.11

ноември 2015

Работа: Во ноември ќе им се насмевне среќата на родените во знакот на Скорпија. Иако се работи за генерално лош период, тоа нема да им попречи на Скорпиите да ги реализираат своите амбициозни планови. Во оваа реализација од значителна помош ќе им биде Марс, додека благодарение на Сатурн ќе блискаат од енергија. Во овој период ќе има потреба од дополнително работно ангажирање кое ќе резултира со голема физичка и емоционална оптовареност. Сепак, на крајот ќе бидете соодветно наградени. Во периодот околу 19 ноември па сè до крајот на третата декада на месецот, бидете подготвени на сè. Постои можност вашите конкуренти да се обидат да ве совладаат, па поддршката од колегите ќе ви биде повеќе од потребна. Заборавете на гордоста и побарајте помош кога ќе се најдете во тешка ситуација, бидејќи во спротивно постои можност да изгубите голема сума на пари.

Љубов: Ноември за вас ќе биде месец на секојдневни случувања, но не сите ќе бидат со позитивен резултат. Поголемиот дел од времето ќе го поминувате размислувајќи за вашите пријатели, отколку за партнерот. Ќе сфатите дека некои од нив потполно неосновано ја уживаат вашата доверба и дека е голема можноста да се разочарате од некој долгогодишен пријател. Сепак, не очајувајте, бидејќи и негативното искуство е искуство, а оној кој ќе ја изневери вашата доверба, многу брзо ќе се соочи со последиците.

Здравје: Зачестени главоболки и ослабен кардиоваскуларен систем. Одморајте колку што можете повеќе.

Годишен хороскоп

Скорпија Скорпија
 23.10-22.11

2015

За Скорпиите оваа година ќе биде идеална за оживување на животните амбиции. Ќе мора да се насочите кон остварување на сопствените цели и активно да работите на професионалната насока.

Поради зголемениот обем на работа ќе дојде до мешање на емоционалниот и професионалниот живот, што може негативно да се одрази и да ве натера да ги одвоите тие два сегменти во животот.

Повеќе време ќе посветувате на решавањето работни проблеми и ќе мора да се научите да се носите со поголема одговорност.

Поради интензивните обврски вашиот семеен живот ќе страда, па ќе мора јасно да ги одделите работата од семејството за да не си го загрозите личниот статус и егзистенцијата.

Работа

Работата во 2015 година ќе ви биде главна преокупација. Ќе запознаете голем број нови деловни соработници и ќе имате можност да напредувате.

Обрнете внимание на односот со професионалните партнери во моментите на несогласувања и караници, кои мора веднаш да ги решите.

Доколку се занимавате со некаква уметност ова е идеален период за да му го покажете својот талент на светот.

Љубов

Оваа година ќе ви биде многу интересна, особено во љубовта. Ќе дојде до големи промени во односот со партнерот, бидејќи конечно ќе имате можност да го изразите она што го мислите и чувствувате, а со тоа ќе го покажете и вистинскиот карактер.

Вашата скромност и чесност позитивно ќе се одрази во односот со партнерот. Покрај многуте меѓусебни комуникации одвојте малку време за сослушување и на партнерот и неговите желби за да ги решите евентуалните недоразбирања и проблеми.

Истовремено бидете сигурни дека и партнерот ќе ги испочитува вашите желби и барања. Сето тоа е со цел за подобрување на меѓусебниот однос.

Финансии

Во финансискиот сегмент ќе бидете соочени со ситуација истовремено да заработувате и да трошите без никаква можност за штедење.

Бидете внимателни со парите бидејќи и при најмала грешка може да се одрази негативно на вашата незавидна финансиска состојба.

Најдобро е да избегнете купување на непотребни работи и да се ограничите само на неопходното.

Можен е зголемен прилив на финансиите, но мора да бидете внимателни.

Здравје и енергија

Нема од што да се плашите годинава. Психичкото и физичкото здравје ви се на завидно ниво.

Можно е само кон крајот на оваа година да чувствувате хроничен замор.

Не претерувајте со прекувремената работа и настојувајте паметно да го искористите слободното време.

Искористете го уметничкиот талент и опуштете се.

 • Horoskop-Oven
 • Horoskop-Bik
 • Horoskop-Bliznaci
 • Horoskop-Rak
 • Horoskop-Lav
 • Horoskop-Devica
 • Horoskop-Vaga
 • Horoskop-Skorpija
 • Horoskop-Strelec
 • Horoskop-Jarec
 • Horoskop-Vodolija
 • Horoskop-Ribi

Бонус хороскоп