Загатка за генијалци


Загатка за генијалци

Решение: 410

Како?

1. Соберете ги двете цифри за да ја добиете втората (вторите) цифра (цифри) од решението.

2. Одземете ги двете цифри за да ја добиете првата цифра од решението.

Лесно, ама треба да ти текне ;-)

Искрено, ја решивте без помош?Би можело да ве интересира:

Дали досега сте ја запознале љубовта на вашиот живот? Дали сè уште сте во потрага по вашата сродна душа или без да знаете е тука некад...
Одговорете брзо: Што видовте прво, жена, цвет, маска или лист? Убавата слика на уметникот Октавиј Окамп на почетокот може да ве збуни. Во неа к...
Што кажува за вас начинот на кој куцате на телефон? Што е тоа што сите го правиме секојдневно и во најголем дел од денот? Секако, ку...