Краток тест на интелигенција


Краток тест на интелигенција

За денес ви спремивме еден невообичаен тест со навидум обични и лесни прашања, но сепак два пати размислете пред  да одговорите, а потоа проверете дали сте дале точни одговор.

interesen-test-na-inteligencija-01

Размислувајте креативно ;)

Во одговорите можете да внесувате и бројки и текст:

И какви се резултатите? Не се грижете ако погрешивте и онака никој не е совршен ;)

Би можело да ве интересира:

Трик прашања со прости одговори, кои се тешки за 90% од луѓето Начинот на кој човек одговара на најдиректните и едноставни прашања, може да отк...
Според тоа како ќе ја уредите куќата: Во која земја треба да живеете? Вашиот вкус и тоа како сакате да ви изгледа домот, во голема мера зависи од тоа ...
Психолошки тест со кој полесно ќе откриете: Што ве загрижува во момент... Овој психолошки тест го открива она што длабоко го криете во себе, а за што може...