Фрижидерот на иднината


Фрижидерот на иднината

friziderot-na-idninata-povekjeЦелта на проектот „In My Fridge“ е да го поедностави функционирањето во кујната. Користејќи современа технологија, фрижидерот е обезбеден со...


...читачи кои собираат податоци за квалитетот, квантитетот, рокот на траење на храната во него, дури и рецепти.

Постои и можност да ја гледате содржината во фрижидерот без да ја отворите вратата.

friziderot-na-idninata-1

friziderot-na-idninata-2

friziderot-na-idninata-3

friziderot-na-idninata-4

friziderot-na-idninata-5

friziderot-na-idninata-6

friziderot-na-idninata-7

Дизајнирано од Fabian Kreuzer & Markus Lorenz Schilling

Би можело да ве интересира:

Враќање на „Чибичанот“: Иконската играчка од 90-тите повторно на пазар... Пред „Pokemon Go“, „Farmville“ и фиџет спинерите ова им беше главна забава на де...
Хотел во Тајван совршен за сите љубители на видео игри Комбинација на модерна технологија и врвен дизајн, хотелот „iHotel“ во Тајван е ...
На што треба да внимавате ако често плаќате со картички? Многу луѓе стануваат жртви на криминал заради апаратчињата преку кои плаќаат со ...