Квиз кој нема неточен одговор: Каква боја гледате?


Квиз кој нема неточен одговор: Каква боја гледате?

Многу пати во животот сме се нашле во ситуација да се објаснуваме дали бојата која ја гледаме е нијанса на зелено или сино, портокалово или црвено, жолто или зелено...

kviz-kakva-boja-gledate-001.jpg

Секој човек има различен пар очи, па сосема логично, не гледа исто на светот и боите.

Ако вие гледате темно сино, друг можеби гледа сиво. Така се разликува и гледиштето на животот.

Преку овој едноставен квиз со нијанси може да откриете како потсвесно гледате на среќата, проблемите и секојдневните ситуации.

Ако го правите со повеќе луѓе околу вас, очекувајте дискусии:

Квиз кој нема неточен одговор: Каква боја гледате?
 1. 1. Каква боја гледаат вашите очи?
  Сина
  Зелена
  Сива
 2. 2. Каква боја гледаат вашите очи?
  Жолта
  Маслинеста
  Зелена
 3. 3. Каква боја гледаат вашите очи?
  Портокалова
  Кафеава
  Црвена
 4. 4. Каква боја гледаат вашите очи?
  Розова
  Кафеава
  Крем
 5. 5. Каква боја гледаат вашите очи?
  Сина
  Виолетова
  Сива
 6. 6. Каква боја гледаат вашите очи?
  Бела
  Зелена
  Сина
 7. 7. Каква боја гледаат вашите очи?
  Виолетова
  Кафеава
  Црвена

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Со каков маж ќе стапите во брак? Секоја девојка сонува да го најде идеалниот партнер со кој ќе го помине остатоко...
Анализа на карактерот преку тест со сива боја Сивата боја е доволно неутрална за да може да носи во себе информации кои можат ...
Според тоа како ќе ја уредите куќата: Во која земја треба да живеете? Вашиот вкус и тоа како сакате да ви изгледа домот, во голема мера зависи од тоа ...