Квиз: Кој пар ви делува најсреќен?


Квиз: Кој пар ви делува најсреќен?

Говорот и поставеноста на телото честопати значат многу повеќе од зборовите.

kviz-koj-par-vi-deluva-najsrekjen-001.jpg

А, денес имате задача врз база на нив да процените кој од паровите ви делува најсреќно и во која илустрација се пронаоѓате вие и вашиот партнер.

Потоа кликнете на сликата за да го откриете толкувањето, односно зошто потсвесно го одбравте тој пар.

Кој пар ви делува најсреќен?
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот
 6. 6.
  Кликни за одговорот
 7. 7.
  Кликни за одговорот

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Која фигура ја забележавте најпрво? Многу од нас сакаат да знаат што да очекуваат во иднина. Овој едноставен тест ќе...
10 оптички илузии кои ќе си поиграат со вашиот ум Нашите очи лесно можат да бидат прелажени од оптички илузии. Доказ за тоа се сле...
Можете ли да ги погодите главните градови без нивните најпознати обеле... Секогаш кога ќе видите слика од Колосеумот знаете дека станува збор за Рим и за ...