На кого ќе му помогнете најпрво?


На кого ќе му помогнете најпрво?

Погледнете ја убаво илустрацијата и замислете дека се наоѓате на самото место на настанот. Потоа најбрзо што можете одговорете – кон кого ќе тргнете за да му помогнете?

na-kogo-ke-mu-pomognete-najprvo-001.jpg

На старицата која се обидува да помине на пешачки, на жената со тешки кеси, на мажот кој се мачи со автомобилот или на мачето кое залутало на улица?

Толкувањето на вашиот одговор ќе го најдете на следната страна...Би можело да ве интересира:

Само луѓето со беспрекорен вид можат да го решат овој тест Дали знаете колку ви е прецизен видот? Колку добро можете да забележувате речиси...
Што прво ќе видите на сликата открива: Зошто немате среќа во љубовта и... Доколку сте љубители на тестови кои само со една фотографија ви откриваат нешто ...
Одговорот ви зависи од карактерот: Кој човек е најбогат? Сите го проценуваме човекот на база на физичкиот изглед, сакале ние да признаеме...