Модерни фризури со плетенки

Плетенките секогаш имаат боемски призвук, но во исто време се и многу романтични.

moderni-frizuri-so-pletenki-01

Најчесто ги носат жени во кои се испреплетени конзервативни, бунтовнички и романтични емоции.

Во симболична смисла, косата често прикажува како се чувствуваме физички и психички, а личностите кои носат плетенки најчесто се весели, разиграни, заводливи, опуштени и нежни.

Во прилог, неколку предлог фризури во овој стил:

moderni-frizuri-so-pletenki-1

moderni-frizuri-so-pletenki-2

moderni-frizuri-so-pletenki-3

moderni-frizuri-so-pletenki-4

moderni-frizuri-so-pletenki-5

moderni-frizuri-so-pletenki-6

moderni-frizuri-so-pletenki-7

moderni-frizuri-so-pletenki-8

moderni-frizuri-so-pletenki-9

moderni-frizuri-so-pletenki-10

 

Би можело да ве интересира:
Најдоброто писмо од една мајка стана вистински хит: Сине, соблекувај ги чорапите кога имаш секс! Ќерки, во автомобилот секогаш носете рамни чевли!Најдоброто писмо од една мајка стана вистински хит: Сине, соблекувај ги чорапите кога имаш секс! Ќер...
Блогерката Сандра Тодоровиќ од Сараево, мајка на еден син и две ќерки, им пишува писмо во кое сака д...
6 реченици кои жените не сакаат да ги слушнат6 реченици кои жените не сакаат да ги слушнат...
Жените иако се понежната половина, мажите често знаат да ги класифицираат како послаби и поглупави е...
Прашања кои моќните и успешни луѓе си ги поставуваат секој денПрашања кои моќните и успешни луѓе си ги поставуваат секој ден...
Се имате ли запрашано зошто моќните и успешни луѓе не ја губат својата моќ и се задоволни личности, ...