Мерцедес велосипеди

Позади името "Mercedes-Benz Bike Sports Selection" се крие ексклузивна колекција на спортски велосипеди за сезоната 2009/2010. Класичните...





... "Mountainbike", "Limited" спортски велосипеди и велосипед кој може да го склопите "Foldingbike", а секако тука се наоѓаат и новите модели како што се "Fitnessbike" и "Trekkingbike".

Foldingbike - ова чудо поседува патентиран состав за склопување кој може многу едноставно да го управуваме. Склопувањето и расклопувањето се на се трае неколку секунди, и немате потреба од никаков додатен алат.

mercedes-velosipedi5


Секако најитересниот детал околу овој велосипед е што можете да го склопите во една позиција во која не можете да го возите но секако можете на него да пренесувате некаков багаж.
Цена 1700 Евра.

Mountainbike All Mountain Limited 2009 - Идеален за најтешки услови како и за одлични авантури. Со оглед на тоа дека ќе се произведе во строго лимитирана верзија од само 100 примероци, се смета за екслузивитет.
Овој велосипед ќе биде опремен со 27 брзини, карбонски педали, диск кочници а може да се добие и во две бои мат црна или мат бела.
Цена 4000 евра.
mercedes-velosipedi4
Limited racing bike 2009 - Севкупната тежина на овој убавец е 6,9 килограми и е изграден од најдобрите материјали што може да се најдат на пазарот. И овој модел ќе се произведе во ограничена серија од 100 примероци.
Цена 5000 евра.

Fitnessbike 2009 - Овој алуминиумски велосипед е достапен во две верзии комфорт и Спорт.
Цената изнесува 1099 евра.

Trekkingbike 2009
- Е класа помеѓу велосипедите. Исто така доаѓа во разни величини  и во две верзии Спорт и Комфорт. Цена 1349 евра.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg