Дали досега сте ја запознале љубовта на вашиот живот?


Дали досега сте ја запознале љубовта на вашиот живот?

Дали сè уште сте во потрага по вашата сродна душа или без да знаете е тука некаде покрај вас и чека да ја препознаете?

dali-dosega-ste-ja-zapoznale-ljubovta-na-vashiot-zivot-01.jpg

Во врска сте и веќе ја најдовте личноста со која сакате да го поминете животот или сè уште не сте сигурни за вашите емоции?

dali-dosega-ste-ja-zapoznale-ljubovta-na-vashiot-zivot-1.gif

Решете го тестот и откријте:

Дали досега сте ја запознале љубовта на вашиот живот?
 1. 1.
  Неколку години
  Една година
  Неколку месеци
  Никогаш не сум имал/а долга врска
 2. 2.


 3. 3.
  1 до 3
  4 до 5
  6 до 8
  9 и повеќе
 4. 4.
  Жртва
  Најубавото нешто што може да ви се случи
  Болка
  Она околу кое се врти целиот свет
 5. 5.


 6. 6.
  „Titanic“
  „The Notebook“
  „Eternal Sunshine of the Spotless Mind“
  „Love Actually“
 7. 7.
  Господ
  Судбина
  Наука
  Случајности
 8. 8.


 9. 9.


Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Одговорот ви зависи од карактерот: Кој човек е најбогат? Сите го проценуваме човекот на база на физичкиот изглед, сакале ние да признаеме...
Според тоа како ќе ја уредите куќата: Во која земја треба да живеете? Вашиот вкус и тоа како сакате да ви изгледа домот, во голема мера зависи од тоа ...
Што кажува за вас начинот на кој куцате на телефон? Што е тоа што сите го правиме секојдневно и во најголем дел од денот? Секако, ку...