Квиз: На кого ќе му помогнете прво?


Квиз: На кого ќе му помогнете прво?

Изборите кои ги правиме во непријатните ситуации, може да ни откријат многу повеќе отколку што сме свесни.

kviz-na-kogo-ke-mu-pomognete-prvo-001_copy.jpg

Посебно ако се работи за стресна ситуација во која мора да се донесе инстант одлука, како на пример оваа.

Ви предлагаме да не анализирате многу.  Само замислете како пред вас во реалноста ја имате оваа ситуација.

На каде ви тргнуваат нозете?

Квиз: На кого ќе му помогнете прво?
  1. 1. На кого ќе му помогнете прво?


М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дали досега сте ја запознале љубовта на вашиот живот? Дали сè уште сте во потрага по вашата сродна душа или без да знаете е тука некад...
Психо-тест со мириси: Какви сте по природа? Дали имате тенденција да бидете премногу сериозни? Или можеби целиот живот сакат...
Квиз со снегулки: Кои се вашите силни страни? Снегулките се како магични кристали. Ретко ќе најдете две исти снегулки и во тоа...