Естетски хирург открива кои се маните на лицето на Анџелина Џоли што не може да се поправат

„Жените ја сакаат Анџелина Џоли, а навистина не знам зошто“ – вели познат австралиски естетски хирург, кој ги наброја сите недостатоци на лицето на актерката, кои таа не може да ги поправи.

estetski-hirurg-otkriva-koi-se-manite-na-liceto-na-andjelina-djoli-i-shto-ne-mozhe-nikogash-da-popravi-01.jpg

Анџелина Џоли важи за една од најубавите жени во светот, на чија убавина завидуваат многумина и посакуваат да наликуваат на неа.

Но според познат естетски хирург од Австралија, убавата актерка е далеку од совршена.

estetski-hirurg-otkriva-koi-se-manite-na-liceto-na-andjelina-djoli-i-shto-ne-mozhe-nikogash-da-popravi-02_copy.jpg

Доктор Брајан Менделсон е еден од најпознатите естетски хирурзи во светот, а во еден подкаст зборуваше за лицето на Анџелина Џоли и никој не очекуваше да го слушне мислењето што тој го даде за холивудската убавица.

„Жените ја сакаат Анџелина Џоли, а навистина не знам зошто. Таа нема добра структура на коските на челото и нејзиното лице не е симетрично.

Тука мора да напоменам дека луѓето не треба да се фокусираат на симетријата, затоа што ничие лице не е симетрично“ – вели тој.

estetski-hirurg-otkriva-koi-se-manite-na-liceto-na-andjelina-djoli-i-shto-ne-mozhe-nikogash-da-popravi-03.jpg

Докторот објасни дека луѓето често ја забележуваат асиметријата на своето лице, но не и кај другите луѓе.

Според него, најубав дел од лицето нa Анџелина се нејзините усни, што очигледно ги наследила од татко ѝ, но ги надополнила со филери.

„Таа најверојатно успеа најдобро да ја изрекламира индустријата со филери“ – вели тој.

Погледнете како ќе изгледаше лицето на Анџелина ако двете страни ѝ беа симетрични, притоа, првата фотографија покажува симетрија со левата страна, а втората со десната страна од лицето.

estetski-hirurg-otkriva-koi-se-manite-na-liceto-na-andjelina-djoli-shto-ne-mozhe-da-se-popravat-10.jpg

Во 2021-ва година естетскиот хирург од Лондон, доктор Осман Башир Тахир на Фејсбук објави фотографија со неправилностите на лицето на Анџелина Џоли.

„Воопшто не е важно дали лицето е симетрично! Голем број клиенти претпоставуваат дека убавината, естетиката и тоа што го работам на лицето е поврзано со симетријата, кога тоа воопшто не е вистина“ – напиша тој од објавата.

Погледнете детален приказ со сите неправилности на лицето на Анџелина:

estetski-hirurg-otkriva-koi-se-manite-na-liceto-na-andjelina-djoli-i-shto-ne-mozhe-nikogash-da-popravi-04.jpg

Погледнете повеќе фотографии во галеријата со поглед на лицето на Анџелина:

 

 Б. С. Б. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Тргнала на фотосесија, завршила како секс робинка и била силувана од 6 мажи – Приказната на актеркат... „Помалку од два проценти од жените успеваат да побегнат од трговијата со бело ро...
Познати жени кои се маќеи (и ги сакаат децата на сопрузите како свои) „Кога се венчав во Вил, знаев дека и син му е дел од нашето семејство. Потоа нау...
Плејбој модел за Леонардо ди Каприо: „Става слушалки на уши за време на секс, стар е и чуден“ „За време на сексот си ставил слушалки за да не ги слуша девојките. Лео е премно...
Чак Норис ја изневерил првата сопруга и добил ќерка - дознал за неа дури 26 години подоцна Додека бил во брак со првата сопруга, Чак Норис имал афера од која добил ќерка. ...
„Не прифаќаше ‘НЕ’ за одговор“ – Четири жени го обвинуваат Расел Бренд, бившиот на Кети Пери, за сил... Имале секс еднаш, а потоа кога не сакале тоа да се случи повторно, актерот ги пр...
Анџелина Џоли разочарана: Биолошката ќерка ѝ го сврте грбот – ќе се сели кај татко ѝ Шајло Џоли Пит во мај годинава ќе наполни 18 години, а планира да се пресели кај...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg