100 километри за 15 денари со тротинетот Neutron N3! Па, дали е тоа можно?

Економично средство со кое ќе поминете 100 km за 15 денари, а притоа нема да ја загадувате околината, лесно ќе ги избегнете гужвите и ќе се чувствувате безбедно и удобно во возењето благодарение на моќните спецификации, големите гуми и амортизерот - зошто да го одберете Neutron N3?

100-kilometri-za-15-denari-so-trotinetot-neutron-n3-pa-dali-e-toa-mozhno-01.jpg

Електричните тротинети во последниот период станаа многу популарни, особено што не бараат физичка активност, а се одлично средство за брзо минување низ градскиот метеж и избегнување на барање паркинг простор, чекање јавен превоз, буткање во гужви и најважно од сè - економичноста.

Имавме можност да го тестираме Neutron N3, со што сфативме колку со него секојдневието е полесно, поекономично и подобро!

Зошто да одберете MS Energy Neutron n3 наместо друго превозно средство?

Економично и практично превозно средство, со кое истовремено сте општествено одговорни

При бирање на средство за транспорт, она што за многумина е најважно е секако економичноста, а Neutron n3 го овозможува токму тоа.

Функционално превозно средство на кое ќе се чувствувате безбедно, а притоа ќе заштедите многу - може да поминете 100 km за 15 денари.

За полнење на батеријата потребни ви се 4 часа и потоа истиот е повторно подготвен за нови авантури! Со полна батерија може да поминете 20-28km.

izbegnuvanje-guzhvi-udoben-za-vozenje-zoshto-neutron-n3-elektrichniot-trotinet-e-idealno-prevozno-sredstvo-13.jpg

Во пакувањето на тротинетот има вклучено упатство за употреба, каде што ќе ги пронајдете сите потребни информации за тротинетот, како и решенија на проблемите со кои може да се соочите, со што користењето ќе ви биде полесно. 

izbegnuvanje-guzhvi-udoben-i-ekonomichen-zoshto-neutron-n3-elektrichniot-trotinet-e-idealno-prevozno-sredstvo-03.jpg

Исто така ви следува и алат за дополнително стегнување на тротинетот, како и батерија за полнење на истиот

izbegnuvanje-guzhvi-udoben-i-ekonomichen-zoshto-neutron-n3-elektrichniot-trotinet-e-idealno-prevozno-sredstvo04.jpg

Покрај тоа што ќе заштедите, ќе бидете и општествено одговорни

Покрај економичноста која е од клучно значење за многумина, време е и сите да бидеме општествено одговорни. Со изборот на електричен тротинет како превозно средство, ја заштитувате околината. Наместо да загадуваме, со електричниот тротинет се грижиме за околината, заштедуваме, а притоа имаме брзо и лесно превозно средство.

Бидете општествено одговорни кон околината и возете економично и без мака - поминувајте 100 km за 15 денари - зарем има нешто подобро?

zoshto-da-odberete-neutron-n3-elektrichen-skuter-6.jpg

Ќе ги избегнете гужвите во сообраќајот и ќе си го олесните комплицираното секојдневие

Кога треба набрзина да завршите работа, а не ви се оди пешки, не ви се влегува во автомобил, ниту во градски превоз, а сакате да ги избегнете гужвите и проблемот со паркинг - со тротинетот стигате брзо и безбедно и што е најважно од сé - економично. Си го носите со вас без да мора да барате паркинг, а лесно може да се разминете секаде со него.

Учениците и студентите ќе имаат лесно и безбедно превозно средство кога ќе почне школската година, а нема да се мачат со паркинг, бидејќи ќе си го носат со себе тротинетот. Она што за оваа категорија е уште поважно е економичноста на тротинетите - еднократна инвестиција за која никогаш нема да се покаете. 

100-kilometri-za-15-denari-so-trotinetot-neutron-n3-pa-dali-e-toa-mozhno-02.jpg

Одењето на работа со тротинет не е проблем ниту за оние кои имаат деловен дрес-код. Возите без напор, потоа склопете го тротинетот, качете си го во канцеларија и паркирајте си го до биро. Има ли нешто полесно?

Бидете општествено одговорни работници и одете со економично, безбедно и практично превозно средство - Neutron N3.

zoshto-da-odberete-neutron-n3-elektrichen-skuter-3.jpg

Има одличен и едноставен дизајн, моќни спецификации, а притоа е функционален, економичен и безбеден за возење

Големи тркала и амортизери за поудобно и безбедно возење

Neutron N3 важи за еден од подобрите модели на електрични тротинети, кои нема да ги разочара ниту искусните возачи, бидејќи припаѓа во средно-висока класа на тротинети.

Оние кои се искусни нема да имаат проблем, а оние кои никогаш не пробале, сигурно се плашат од безбедноста, но може да бидете сигурни дека со овој модел, возењето тротинет е како лебдење и нуди посебно удобно и сигурно искуство, благодарение на моќноста на моторот, добрите сопирачки и тркалата.

Како резултат на големите 10-инчни тркала, амортизерите и ефикасната диск сопирачка, возењето е удобно, стабилно и безбедно.

zoshto-da-odberete-neutron-n3-elektrichen-skuter-04.JPG

Со овој тротинет, нема да има потреба да застанувате повеќепати за да ги преминете пречките и нерамнините кои се вообичаени низ градските улици и тротоари, а минувајќи преку нив ќе се чувствувате сигурно.

За ова се заслужни големите тркала и предниот амортизер, кои создаваат поголема удобност при возењето, а амортизерот ја намалува количината на вибрациии кои се пренесуваат до телото на возачот, и со тоа го прави чувството на возење попријатно.

Со ова, дури и преминот од улица на тротоар (и во случаи кога тротоарот е повисок) со овој тротинет е полесен и побезбеден, па нема да претставува никаков проблем за возачите на Neutron n3, кои со сигурност ќе ја почувствуваат стабилноста при управување со истиот.

izbegnuvanje-guzhvi-udoben-i-ekonomichen-zoshto-neutron-n3-elektrichniot-trotinet-e-idealno-prevozno-sredstvo-04.jpg

Поголем волан за поголема сигурност и сопирачка

Воланот на Neutron N3 е поголем од вообичаените, односно е поширок од 50cm, но иако на многумина на прв поглед можеби им изгледа гломазно, сепак претставува предност за многу возачи. 

Всушност, подолгиот волан овозможува возачите да имаат поширок став на рацете при возење, а со тоа да чувствуваат дека имаат поголема контрола и стабилност врз тротинетот при управувањето со истиот.

Гумените рачки пак, кои се во боја на дрво, го прават специфичен и поразличен од останатите чии рачки се во темни бои, сиви или црни. 

izbegnuvanje-guzhvi-udoben-i-ekonomichen-zoshto-neutron-n3-elektrichniot-trotinet-e-idealno-prevozno-sredstvo-1.jpg

За безбедно кочење е задолжена рачката на левата страна од воланот, која го контролира задниот диск и предна електрична кочница со регенерирање на енергија. Овој тротинет има и механичка кочница на задниот браник, со што овозможува успорување со благ притисок со ногата. Иако таа е корисна за благо успорување, сепак не се препорачува да се користи често, бидејќи може да предизвика предвремено абење на гумата, како и ризик од оштетување на браникот.

izbegnuvanje-guzhvi-udoben-i-ekonomichen-zoshto-neutron-n3-elektrichniot-trotinet-e-idealno-prevozno-sredstvo-6.jpg

ЛЦД екран со сите потребни информации за возењето 

ЛЦД-екранот кој е интегриран во воланот ќе ви ги овозможи сите информации во врска со состојбата на батеријата, брзината и другите потребни информации за возење, а дополнителни поставки може да се добијат со активирање на апликацијата на вашиот паметен телефон. 

zoshto-da-odberete-neutron-n3-elektrichen-skuter-02.JPG

LED светло и осветлување во различни бои за безбедно вечерно возење

Во истата структура со екранот, од предната страна на управувачот е вметнато силно осветлување, како и можност за контрола на истото.

zoshto-da-odberete-neutron-n3-elektrichen-skuter-3.jpg-06.JPG

Возењето навечер е пријатно, за што придонесува и задното црвено LED светло кое помага да бидете видливи во темна средина.

Она што посебно го прави дизајнот на овој тротинет исклучителен, се и LED лентите кои постојано го осветлуваат долниот дел на тротинетот.

Менувањето на боја и јачина на светлото е овозможено во апликацијата MS Energy која ќе ја имате на вашиот паметен телефон, а начинот на преземање може да го најдете во упатството кое доаѓа со пакувањето.

MS Energy апликацијата е достапна на Android и iOS, а на истата ќе ви бидат прикажани статистики од возEњето во изминатиот период, моментална брзина и состојба на батеријата, контролирање на предното светло и бирање бои на долното осветлување.

izbegnuvanje-guzhvi-udoben-za-vozenje-zoshto-neutron-n3-elektrichniot-trotinet-e-idealno-prevozno-sredstvo-12.jpg

Лесно се склопува/расклопува

Лесната конструкција, чувството на сигурност при користење и со брзини на возење до 25km/h, го прават Neutron n3 идеален за транспорт при извршување на секојдневните обврски.

А, пак, механизмот со лесен алуминиум за виткање, прави истиот да може лесно да се собере кога ќе завршите со возење и да го носите во рака - до објектот каде што сакате да стигнете и да го оставите.

zoshto-da-odberete-neutron-n3-elektrichen-skuter-3.jpg-05.JPG

zoshto-da-odberete-neutron-n3-elektrichen-skuter-10.jpg

Лесното склопување овозможува и да го ставите во багажникот од автомобилот, кога до подалечна дестинација се движите со автомобил, а потоа сакате да продолжите со тротинет, доколку паркингот е далеку од местото до кое сакате да стигнете. 

100-kilometri-za-15-denari-so-trotinetot-neutron-n3-pa-dali-e-toa-mozhno-07.jpg

Овој тротинет е достапен во бела, црвена и црна боја, дизајнот е едноставен и елегантен, а сепак впечатлив, па ќе одговара на сечиј стил. 

Карактеристики: 
- Мотор: 350W, Предна кочница и задна диск кочница, 
- Батерија – Samsung литиумска 36V/7,5Ah, време на полнење на батеријата до 4 часа, конструкција – Магнезиум,
- Големина на тркала: 10" ( 10" x 2.125). 
- Максимална брзина 25 km/h, 
- Домет со полна батерија – 20-28 km,
- Носивост – до 100 kg,
- LCD екран: покажува брзина на движење, статус на батеријата, ниво на моќност, вкупна километража и Trip, 2 копчиња, вкучено/исклучено, предно и задно LED светло со илуминација (контрола со помош на апликација). 
- Димензии на составен тротинет: 120 х 52 х 120 cm, димензии на склопен тротинет: 120 х 52 х 52 cm. 
- Нето тежина – 13,9 kg, бруто тежина 16,7 kg. 
Бренд: MS Energy
Гаранција 12 месеци.

zoshto-da-odberete-neutron-n3-elektrichen-skuter-09.jpg

Официјален застапник на овој електричен скутер во Македонија е Паком Компани и истиот може да го најдете ТУКА и во продажните места на НЕПТУН. 

Би можело да ве интересира:

Знаци дека телефонот можеби ви е хакиран (или некој се обидува да го хакира) Телефонот се загрева без причина и имате проблеми со перформансот, дури и ако им...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg