Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Бариста 07-05-2024


Одби да се слика за Плејбој, знае да тетовира – Интересни факти за прекрасната Марго Роби

Марго Роби е дефиниција за успех. Многу малку актерски на нејзина возраст може да се пофалат со сработеното. Таа има неверојатни улоги зад себе, бројни награди, изгледа прекрасно, но што друго знаеме за оваа 30-годишна австралиска убавица?

Fakti-za-Margo-Robi-01.jpg

Кружат гласини дека некогаш била дел од циркус и дека имала славна личност за цимерка… и уште што друго?

Дали одбила да се слика за Плејбој? Да

Пред смртта на Хју Хефнер, тој ѝ предложил на Марго да се слика за Плејбој. Иако ѝ била понудена значителна сума на пари, Марго ја одбила понудата. Таа воопшто не го сменила мислењето досега.

Fakti-za-Margo-Robi (1).jpg

Нејзината тајна вештина? Тату мајстор

Марго Роби секако не е професионален тату артист, но има професионална машинка за тетовирање. Таа обожава да им прави мали тетоважи на пријателите, секако на оние кои ѝ го дозволуваат тоа.

Fakti-za-Margo-Robi (2).jpg

Нејзината славна цимерка? Кристина Ричи

Одреден период Марго Роби живеела со цимерка, и тоа ѕвездата од хит филмот од 1991 година The Addams Family.

Fakti-za-Margo-Robi (3).jpg

Дали некому „украла“ улога? Да, неколкупати

Таа „пред носот“ им ја „украла“ улогата на Џејн во „Тарзан“ на Ема Стоун и Џесика Честејн. За култниот The Wolf of Wall Street од 2013 година, Марго ги победила Роузи Хантингтон Вајтли, Тереза Палмер, Амбер Херд и Блејк Лајвли.

Fakti-za-Margo-Robi (4).jpg

Дали е потенцијален кандидат за „Марвел“ универзумот? Да

Кога ќе се спомене брендот Марвел луѓето автоматски веднаш помислуваат на The Avengers. Но, тука се и Guardians of the Galaxy, the X-Men и the Fantastic Four, а Марго за малку ќе ја добиела улогата на Сју Сторм во Fantastic Four.

Fakti-za-Margo-Robi (5).jpg

Нејзината прва улога? Австралиска сапунска серија

Пред да стане глобално позната ѕвезда, Марго Роби всушност глумела во помали улоги. Таа била дека од „сапунска“ ТВ серија и ја глумела Дона Браун во серијата Neighbors од 2008-2011 година.

Fakti-za-Margo-Robi (6).jpg

Дали следи строга диета? Апсолутно не

„Се чувствувам ужасно доколку не јадам. Не можам да јадам секој ден салата и да пијам по половина чаша вино. Не можам да го правам тоа. Не знам како да бидам на диета“.

Fakti-za-Margo-Robi (7).jpg

Кој спорт го обожава? Хокеј

Марго во една прилика изјавила дека сакала да игра хокеј на мраз, но за жал живеела во град кој бил мошне топол. Играла хокеј на терен, но кога се преселила во Америка конечно добила шанса да се испроба на мраз. Таа е голем обожавател на спортот поради возбудата и адреналинот.

Fakti-za-Margo-Robi (8).jpg

Дали се појавила на аудиција за улогата на Харли Квин? Не

Кога ја прашале за улогата на Харли Квин во филмот Suicide Squad таа изјавила дека не била на аудиција туку улогата ѝ била понудена и таа ја прифатила.

Fakti-za-Margo-Robi (9).jpg

Дали посетувала училиште за акробати? Секако дека да

Кога имала само 8 години, мајката на Марго ја запишала на часови за трапез. Колку и да звучи чудно, вештините ги видовме на филмското платно, особено за време на сцените во Suicide Squad.

Fakti-za-Margo-Robi (10).jpg

(О)Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Му била прва братучетка, не можела да му прости што зел втора жена – Факти за првата сопруга на Сада... За првата сопруга на Садам Хусеин некои велат дека била подеднакво сурова како н...
Факти за единствениот жив син на Гризелда Бланко: Ја мрази серијата, има бизнис за марихуана Кратко пред премиерата на серијата Griselda, Мајкл Корлеоне Бланко, синот на так...
2 пати ќе загинел со неговиот авион, почина од рак на панкреасот – Факти за Патрик Свејзи 10 години се борел со алкохолизмот, пушел по 60 цигари дневно и двапати за малку...
Дечко ѝ загинал во сообраќајка, пробала да се самоубие: Трагичниот живот на Сиа Кога Сиа имала 24 години, нејзиниот дечко загинал во сообраќајка. Поради загубат...
Се родила додека мајка ѝ била во затвор - Факти за Лејтон Мистер Актерката Лејтон Мистер која се прослави со Gossip Girl не открива многу за прив...
Проклетството на Џон Рокфелер: Еден негов внук го изеле човекојадци, а друга внука си ги убила ќерки... Нивното презиме е синоним за богатство и се смета дека основачот на империјата б...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg