Фрази кои паметните луѓе никогаш не ги кажуваат на глас


Фрази кои паметните луѓе никогаш не ги кажуваат на глас

frazi-koi-pametnite-lugje-nikogash-ne-gi-kazuvaat-na-glas-1.jpg

Психолозите велат дека зборовите не се штетни на оние кои ги изговараат, но длабоко можат да ги повредат оние кон кои се наменети.

Па, добро е секогаш да размислиме пред да кажеме нешто.

Неколку идеи за реченици со кои можете да ги замените фразите кои повредуваат:

frazi-koi-pametnite-lugje-nikogash-ne-gi-kazuvaat-na-glas-02.jpg

frazi-koi-pametnite-lugje-nikogash-ne-gi-kazuvaat-na-glas-3.jpg

frazi-koi-pametnite-lugje-nikogash-ne-gi-kazuvaat-na-glas-4.jpg

frazi-koi-pametnite-lugje-nikogash-ne-gi-kazuvaat-na-glas-5.jpg

frazi-koi-pametnite-lugje-nikogash-ne-gi-kazuvaat-na-glas-6.jpg

frazi-koi-pametnite-lugje-nikogash-ne-gi-kazuvaat-na-glas-7.jpg

frazi-koi-pametnite-lugje-nikogash-ne-gi-kazuvaat-na-glas-8.jpg

frazi-koi-pametnite-lugje-nikogash-ne-gi-kazuvaat-na-glas-09.jpg

frazi-koi-pametnite-lugje-nikogash-ne-gi-kazuvaat-na-glas-10.jpg

frazi-koi-pametnite-lugje-nikogash-ne-gi-kazuvaat-na-glas-11.jpg

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

5 реченици што сингл девојките не сакаат да ги слушнат Кога некоја од нашите пријателки е сингл, често знаеме да го потенцираме нејзини...
18 мали работи кои ако ги правите сега, за 10 години ќе ве направат по... Времето лета. . Денес имате 20 години и додека трепнете веќе влегувате во третат...
11 трикови на локалите преку кои несвесно трошите повеќе Рестораните, кафулињата, пекарите и сите останати локали за храна и пијалаци не ...