Водич за жени: Кои модели на чевли и фустани си одговараат?


Водич за жени: Кои модели на чевли и фустани си одговараат?

Секојдневни фустани, свечени тоалети, летни фустанчиња, на преклоп, со шлиц или со срцевидно деколте... листата е практично бесконечна.

vodic-za-zeni-koi-modeli-na-cevli-i-fustani-si-odgovaraat-001.jpg

Од друга страна, и листата на чевли во женскиот гардеробер е исто така голема. Па, како да ги споите без да погрешите?

Постојат неколку основни модели на фустани и чевли со кои секогаш играте на сигурно:

Кој фустан со какви чевли оди?

vodic-za-zeni-koi-modeli-na-cevli-i-fustani-si-odgovaraat-1.jpg

vodic-za-zeni-koi-modeli-na-cevli-i-fustani-si-odgovaraat-2.jpg

vodic-za-zeni-koi-modeli-na-cevli-i-fustani-si-odgovaraat-3.jpg

vodic-za-zeni-koi-modeli-na-cevli-i-fustani-si-odgovaraat-4.jpg

vodic-za-zeni-koi-modeli-na-cevli-i-fustani-si-odgovaraat-5.jpg

vodic-za-zeni-koi-modeli-na-cevli-i-fustani-si-odgovaraat-6.jpg

vodic-za-zeni-koi-modeli-na-cevli-i-fustani-si-odgovaraat-7.jpg

Листата продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Време е за цветни фустани! Со првите сончеви зраци и мирис на пролет во воздухот, се појавува и желбата да ...
5 модели на чанти кои ќе ја обележат пролетта 2017 Во текот на пролетта, најважната споредна работа во женската гардероба ќе се нос...
Летни комбинации за девојките кои не носат фустани Многу девојки го сакаат летото, затоа што едвај чекаат да ги облечат летните фус...