Пробајте сами: Сликање со раце

probajte-sami-slikanje-so-race-povekjeОва е еден вид навистина интересна уметност, која може да ја испроба секој од нас. Џудит Браун е уметник од Њујорк која прави прекрасни слики...


...со помош на нејзините прсти наместо четки.

Талентираната Џудит црта пејзажи и симетрични дела.

Ако сакате да имате уникатен ѕид во домот, ослободете ја фантазијата и пробајте да направите нешто вакво со своите раце.

probajte-sami-slikanje-so-race-1

probajte-sami-slikanje-so-race-2

probajte-sami-slikanje-so-race-3

probajte-sami-slikanje-so-race-4

probajte-sami-slikanje-so-race-5

probajte-sami-slikanje-so-race-6

probajte-sami-slikanje-so-race-7

probajte-sami-slikanje-so-race-8

probajte-sami-slikanje-so-race-9

probajte-sami-slikanje-so-race-10

probajte-sami-slikanje-so-race-11

probajte-sami-slikanje-so-race-12

probajte-sami-slikanje-so-race-13

probajte-sami-slikanje-so-race-14

probajte-sami-slikanje-so-race-15

Би можело да ве интересира:
8 идеи како да си направите уникатни прстени8 идеи како да си направите уникатни прстени...
Креативните и уникатни прстени може да бидат израз на вашиот стил. Креативните и уникатни прстени...
Тажна љубовна приказна која го обиколи светот: Неодамна ја загубив сопругата по 43 години среќен бракТажна љубовна приказна која го обиколи светот: Неодамна ја загубив сопругата по 43 години среќен бра...
Еден млад пар бил на сосема обична вечера, без да знае дека за момент таа ќе се претвори во најемоти...
„Can’t remember to forget you“на Шакира и Ријана и „Air ballon“ на Лили Ален се новите хитови „Can’t remember to forget you“на Шакира и Ријана и „Air ballon“ на Лили Ален се новите хитови ...
Денес е ден за премиери. Два големи хита на светската музичка сцена, „Can’t remember to forget you“ ...

Препорачано од Facebook