11 трикови кои само мрзливите девојки ги прават и ги премолчуваат


11 трикови кои само мрзливите девојки ги прават и ги премолчуваат

Во случај да не знаевте како да си го олесните животот, ви ги откриваме тајните на мрзливите девојки.

11-trikovi-koi-samo-mrzlivite-devojki-gi-pravat-i-gi-premolcuvaat-001.jpg

Тие немаат време секој ден да се шминкаат или да ја пеглаат косата, ниту пак на време им текнува да ја стават кошулата за перење, а планираат да ја носат утре.

Се пронаоѓате? Тогаш ќе се пронајдете и во следниве илустрации:

1. Наместо да ја мијат косата на брзинка, сувиот шампон може да си ја заврши работата барем уште денес.

11-trikovi-koi-samo-mrzlivite-devojki-gi-pravat-i-gi-premolcuvaat-1.jpg


2.
Ретко кога ја вадат шминката. Само ја поправаат.

11-trikovi-koi-samo-mrzlivite-devojki-gi-pravat-i-gi-premolcuvaat-2.jpg


3.
Немаат време за да бараат ацетон и памукче, па честопати си го лупат лакот додека гледаат серија. 2 во 1.

11-trikovi-koi-samo-mrzlivite-devojki-gi-pravat-i-gi-premolcuvaat-3.jpg


4.
Бушава коса? Денес е ден за висока пунџа.

11-trikovi-koi-samo-mrzlivite-devojki-gi-pravat-i-gi-premolcuvaat-4.jpg


5.
Кошулата која заборавиле на време да ја стават за перење, ќе издржи уште еден ден ако ја испрскаат со дезодоранс.

11-trikovi-koi-samo-mrzlivite-devojki-gi-pravat-i-gi-premolcuvaat-5.jpg


6.
И наместо да ја перaт облеката на секое капнување, едноставно ја гребат храната од неа (или што да е).

11-trikovi-koi-samo-mrzlivite-devojki-gi-pravat-i-gi-premolcuvaat-6.jpg


7.
Кога облеката е навистина валкана и целиот гардеробер е во машина за перење, едноставно е - носете туѓа облека.

11-trikovi-koi-samo-mrzlivite-devojki-gi-pravat-i-gi-premolcuvaat-7.jpg


8.
Секогаш кога навиваат аларм, го местат барем 30 минути порано од тоа што треба да станат. Ги имаат во план 17-те пати кога ќе притиснат snooze.

11-trikovi-koi-samo-mrzlivite-devojki-gi-pravat-i-gi-premolcuvaat-8.jpg


9.
Ги отстрануваат влакната само таму каде што се гледа кожата.

11-trikovi-koi-samo-mrzlivite-devojki-gi-pravat-i-gi-premolcuvaat-9.jpg


10.
Никогаш, ама баш никогаш не носат панталони кои не се растегнуваат.

11-trikovi-koi-samo-mrzlivite-devojki-gi-pravat-i-gi-premolcuvaat-10.jpg


11.
Нема потреба да ја соблекуваат маицата за да го соблечат градникот. Плус, на тој начин се чувствуваат како магионичари.

11-trikovi-koi-samo-mrzlivite-devojki-gi-pravat-i-gi-premolcuvaat-11.jpg

Извор

Би можело да ве интересира:

10 стравови кои морате да ги пребродите еднаш засекогаш, за да уживате... Немојте никогаш да дозволите стравот да ве спречи да бидете најдобрата верзија н...
Машина за перење која штеди време и пари, а совршено ги обликува вашит... Машините за перење облека денес се веќе составен од дел од секој дом, и речиси н...
Прашања кои морате да си ги поставите за да си го ослободите умот Уште денес обидете да си дадете искрени одговори, реалноста е дека ќе успеете да...