Комични илустрации: Какви се (реално) свадбените церемонии?


Комични илустрации: Какви се (реално) свадбените церемонии?

Кој пробал, знае дека свадбите речиси никогаш не се толку романтични како што си ги замислуваме.

komichni-ilustracii-kakvi-se-svadbenite-ceremonii-realnost-nasproti-ochekuvanja-2-001.png

Филмските сцени каде што младенците заминуваат на свадбено патување веднаш по церемонијата се далеку од реалноста.

Предсвадбените подготовки, приемот, фотографирањето со гостите, сето тоа е навистина стресно и напорно, особено за зетот и невестата.

Па, како е навистина за време и по свадбената веселба, погледнете на илустрациите во продолжение.

komichni-ilustracii-kakvi-se-svadbenite-ceremonii-realnost-nasproti-ochekuvanja-3.png

С. У. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 стравови кои морате да ги пребродите еднаш засекогаш, за да уживате... Немојте никогаш да дозволите стравот да ве спречи да бидете најдобрата верзија н...
Навики кои еден ден може да ви го спасат животот Живееме во време кога никогаш не знаеме што другиот е подготвен да направи и сме...
12 навики на луѓето кои најчесто нè иритираат Секој од нас некогаш бил изнервиран од страна на тотален странец и тоа сосема не...