Девојка си го носела вереничкиот прстен цела година, без да знае


Девојка си го носела вереничкиот прстен цела година, без да знае

Кога еден Австралијанец, Тери, се одлучил да ѝ предложи брак на својата девојка со која биле повеќе од 2 години, Ана, не му требало долго време за да го најде прстенот – бидејќи таа постојано го носела со неа, без да знае.

devojka-si-go-nosela-verenickiot-prsten-cela-godina-bez-da-znae-001.jpg

Веројатно ова е едно од најкреативните запросувања на сите времиња.

devojka-si-go-nosela-verenickiot-prsten-cela-godina-bez-da-znae-1.jpg

За првата годишнина, Тери ѝ направил и подарил ланче направено од бор. Ана го носела секој ден, несвесна какво изненадување се крие во него.

devojka-si-go-nosela-verenickiot-prsten-cela-godina-bez-da-znae-2.jpg

devojka-si-go-nosela-verenickiot-prsten-cela-godina-bez-da-znae-3.jpg

devojka-si-go-nosela-verenickiot-prsten-cela-godina-bez-da-znae-2-1.jpg

devojka-si-go-nosela-verenickiot-prsten-cela-godina-bez-da-znae-2-2.jpg

Кога Тери клекнал, го земал нејзиното ланче и го отворил со нож, Ана останала зачудена.

devojka-si-go-nosela-verenickiot-prsten-cela-godina-bez-da-znae-4.jpg

Секако по неколку романтични секунди, реакцијата гласела: „Тука беше цело време? Можев да го изгубам!“

devojka-si-go-nosela-verenickiot-prsten-cela-godina-bez-da-znae-6.jpg

Запросувањето се случило во пештера во Шкотска.

devojka-si-go-nosela-verenickiot-prsten-cela-godina-bez-da-znae-5.jpg

devojka-si-go-nosela-verenickiot-prsten-cela-godina-bez-da-znae-7.jpg

Целата приказна собрана во видео од 2 минути:

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Ти не треба да се смириш, ти треба да се заљубиш! „За мене една чаша виски”,реков на келнерот додека го чекав мојот пријател да до...
Славни парови кои докажуваат дека љубовта може да опстои и без брак Луѓето се запознаваат, се заљубуваат и се венчаат. Но, дали е секогаш бракот нео...
Женска особина која речиси на сите мажи им оди на нерви Натпреварувачкиот дух не е воопшто лоша работа, но верувале или не, тоа е таа ка...