10 знаци дека сте во врска на која „рокот ѝ истекол“


10 знаци дека сте во врска на која „рокот ѝ истекол“

Голем дел од луѓето остануваат во врски на кој „рокот им истекол“ од непозната причина.

10-znaci-deka-vrskata-vi-zapadnala-vo-kriza-od-koja-tesko-se-izleguva-1.jpg

Доколку не сакате да се најдете во слепа улица која не води никаде и ве држи заковани во место, време е да ги отворите очите.

Ако се препознаете во само половина од овие знаци, значи дека сте навлезени во криза од која тешко се излегува.

1. Свесни сте дека можете да имате многу подобар партнер.

2. На еден од вас му е постојано досадно кога сте заедно.

3. Не се вклопувате во амбициите на партнерот, ниту тој во вашите.

4. Еден дел од вас не може да го/ја поднесе. Односно, многу лесно ве нервира без да направи ништо.

5. Чувствувате неверство од секаков тип – емотивно, физичко.

6. Сексот е досаден.

7. Идејата дека ќе бидете со него/неа до крајот на животот ви прави стрес и напнатост.

8. Не знаете да правите компромиси и да се прилагодите еден на друг.

9. Вашите животи се комплетно (и среќно) различни.

10. Постојано барате луѓе кои ќе ве убедат во спротивното од сè што е горе наведено.

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

5 машки заблуди за сексот, кои ги иритираат жените Тој се труди, а таа не приговара, бидејќи ѝ е непријатно. Вака може да опишат бр...
10 типови на мажи покрај кои нема да пронајдете вистинска среќа Не дозволувајте вашата почетна заљубеност да ве оддалечи од согледување на реалн...
Сексот не е само за правење деца и имам право на оргазам Трагично е како во време како денешново сексот е присутен секаде, освен онаму ка...