Видео-прирачници за креативно декорирани салфетки

На секоја свечена трпезарија салветите привлекуваат огромно внимание, посебно ако се декорирани во вид на машко сако, срце, цвет или машна.

video-priracnici-za-kreativno-dekorirani-salfetki-01

Ако во брзо време имате роденденска вечера или собирање на трпезата по било кој повод, ви ја олеснуваме работата, барем околу декорациите.

Откако сите специјалитети се подготвени, време е да им се посветите на чиниите, салветите и приборот за јадење.

Потребна ви е само една хартиена салвета со димензии по ваш избор и овие 3 видео-прирачници:

Би можело да ве интересира:
Кој хороскопски знак најдобро чува тајни?Кој хороскопски знак најдобро чува тајни?...
Внимавајте на кој хороскопски знак се доверувате! Рибите ќе заборават дека сте им откриле тајна, Ваг...
Необични закони: Кастрација за прељубници, казни за милување, забрането играње шах за време на секс...Необични закони: Кастрација за прељубници, казни за милување, забрането играње шах за време на секс....
Можеби кај нас не е невообичаено некој пар да резервира сепаре во некој клуб или кафуле на кое седат...
Мудра приказна: Скинете го јажето околу нозете!Мудра приказна: Скинете го јажето околу нозете!...
Некој човек поминувал покрај некој циркус и видел два слона кои биле врзани со едно јаже за едната н...

Препорачано од Facebook