Како холивудските ѕвезди ги снимаат трките со автомобили?Во акционите филмови често гледаме трки со автомобили. Како Том Круз и останатите холивудски актери ги снимаат овие сцени? Од тренинзи до специјални камери, погледнете како изгледа процесот!