Разговараме со...

Патуваме со...

danica-ima-2-vikendichki-na-kozhuf-dodeka-sedevme-so-drushtvo-dojde-volk-i-ni-go-izedete-mesoto-a-ni-doagjaat-i-srni-da-pijat-voda-01.jpg

Даница има 2 викендички на Кожуф: „Додека седевме со друштво, дојде волк и ни го изеде месото, а ни доаѓаат и срни да пијат вода“

„До селото Радња, каде што се наоѓа една од моите викендички на Кожуф, се стига со џип или пешки, јас пешачам 10km и често сретнувам диви ѕверки. Природата е недопрена и прекрасна со најчистата река, а кога сме се собирале со друштво, често сме…


Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg